Digitale ALV

Hoe kan ik deelnemen aan de digitale ALV?

Om deel te kunnen nemen aan de digitale algemene ledenvergadering heeft u Microsoft Teams nodig, deze kunt u via de volgende link downloaden: https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-teams/download-app

Op 25 mei zal voorafgaand aan de ALV hier een link geplaatst worden om deel te nemen

Hulp nodig? Bel 058 212 4689 of 0630168030

Klik hier om deel te nemen

Spelregels

Er kan vanaf 19.10 uur ingelogd worden in de vergadering, om 19.30 uur zullen we de vergadering starten. 
 
 
Hoe log je in bij Microsoft Teams?
1. Als je Teams eerder gebruikt hebt kan je direct deelnemen door het aanklikken van de link hierboven.
 
2. Indien je niet eerder met Teams gewerkt hebt, klik je op de volgende link voor een uitleg: Deelnemen aan een vergadering zonder teams account
Deze procedure kan eventueel verschillen afhankelijk van de hardware (computer/tablet) die je gebruikt. Zorg dat je dit op tijd doet. De meeting zal 20 minuten voor aanvang open staan.
 
3. Maak gebruik van je eigen naam, zodat wij ook weten wie er tijdens de vergadering aanwezig zijn.
 
 
De spelregels tijdens de vergadering
Digitaal vergaderen is even anders dan fysiek vergaderen. Om dit goed te laten verlopen, zijn hierbij een aantal belangrijke spelregels:
  • Microfoon uit Het allerbelangrijkste is dat je de microfoon uit laat staan. In principe hebben wij daar al voor gezorgd, maar let er zelf ook op. Met veel deelnemers aan de vergadering is het heel storend als er geluiden van anderen door de vergadering heen te horen zijn. Dit zorgt ervoor dat de vergadering voor iedereen lastig te volgen is.
  • Camera aan Zet ook je camera aan tijdens de vergadering. Zo kunnen we jou zien  en ook zien dat je echt lid bent van T.C. ’t Nijlân :-).
  • Vragen stellen via de chat:  Mocht je tijdens de vergadering vragen hebben, dan kunnen die via de chat gesteld worden. De chat is een manier om schriftelijk een vraag te stellen. Wij zullen als bestuur zorgen voor de beantwoording hiervan. Vragen die worden gesteld tellen niet mee mee voor de stemming.